Altijd wel een leuke Lamelparket aanbieding

U bent op zoek naar een mooie eiken houten vloer van lamelparket die rust, gezelligheid en sfeer uitstraalt. Maar u wilt ook comfort, gemak en degelijkheid van uw eiken houten vloer in de ruimte van uw huis die intensief wordt gebruikt.

Een eiken houten vloer van lamelparket is niet zomaar iets dat je even aanschaft. Uw persoonlijke smaak, de toepassing en het budget zullen een belangrijke rol spelen bij uw keus, en daar kunnen wij een passend advies bij geven. En hebben altijd wel een leuke eiken houten vloer in de aanbieding. Bekijk de actuele aanbiedingen

Lamelparket Houten Vloeren

Door de uitstekende eigenschappen van eiken lamelparket en de vele mogelijkheden die deze eiken houten vloeren bieden, blijven ze onverminderd populair. Een lamelparket houten vloer past bij iedere stijl en in elke inrichting omdat eiken hout in vele verschillende kleuren is af te werken.

Ondanks dat we geprobeerd hebben zo volledig mogelijk te zijn op onze website, blijven er waarschijnlijk veel vragen over.

Graag gaan we met u in gesprek over het eiken lamelparket die voorziet in al uw wensen.

Hooghoutvloeren is een sfeervol bedrijf met, dat is gespecialiseerd is in het leveren, leggen en renoveren van eiken houten lamelparket vloeren.

 

Lamelparket houten vloeren op een rijtje

Hooghoutvloeren kan u onder meer voorzien in:

  • leveren van eiken lamelparket en duoplanken
  • U voorzien van informatie over houten vloeren
  • Uw eiken lamelparket vloer leggen
  • Reparaties uitvoeren aan uw houten vloer.

Lamelparket voordelen

Kan eiken lamelparket ook op vloerverwarming?

Het grootste voordeel is dat ons eiken lamelparket ook op vloerverwarming gelegd kan worden. doordat het lamelparket uit meerdere lagen is opgebouwd is dit een uiterst stabiel product geworden, kan daardoor door onze vakmensen of door uzelf makkelijk zwevend gelegd worden en dus ook op vloerverwarming.

Eiken lamelparket het product

waar wordt eiken lamelparket houten vloer van gemaakt

Een eiken lamelparket houten vloer is een samelgesteld product. De lamelparket planken bestaan uit een toplaag van eikenhout en een onderlaag. De toplaag is een dunne laag eikenhout die verlijmt is op de onderlaag die veelal van muliplex gemaakt is.

Met een houten vloer van eiken lamelparket verzekert u zich van een kwaliteitsvloer voor het leven. In ons asortiment zijn eiken lamelparket of duoplanken vloeren verkrijgbaar in breedtes variƫrend van 18 tot wel 30 cm.